SAYANGI SELANGOR YAKINI BN

SAYANGI SELANGOR YAKINI BN

TERKINI DAN TERHEBAT

Monday, May 23, 2011

DRainee Meru dan Hantu Kak Limah Selat Klang sokong GAY dan LEBIANCould Lesbians, Gays, Bi-Sexuals and Transgenders (LGBTs) look forward to a non-discriminatory environment – specific to them and not other minorities – if Pakatan were to take Putrajaya? Would this move be possible with PAS a part of the federal government? (Yahoo! Newsroom (Malaysia)

Anwar Ibrahim: We recognize importance of family and the institution of marriage. But we should not unduly harass or discriminate others. The answer is through education and PAS accept this view.

Comment From PK PK : ]
Adakah betul dakwaan yang mengatakan Dato seri bersetuju dengan fahaman pluralisme dan bersetuju dengan tindakan Lina joy untuk keluar Islam ats nama kebebasan beragama??

Anwar Ibrahim: Percubaan juak UMNO untuk memfitnah termasuk menteri agama. Syeikh Yusuf Qardawi sedia jadi saksi seandainya saya didakwa dalam isu ini. Kita tidak menggalakkan atau meremehkan soal aqidah tetapi kita juga tidak boleh memaksa.


Diatas adalah merupakan sedutan daripada perbualan Nua al JU... dalam yahoo. Secara Anmnya Nuaq amat menyokong.. golongan sesat danyang dilaknat (manusia-manusia yang melakukan hubungan sesama jantina)oleh Allah s.w.t dan Rasul.

Secara jujurnya suara baru boleh mengatakan begini: UNDI UMNO Masuk SYURGA AKHIRAT tapi UNDI PAS Masuk Syurga DUNIA.. Lihat sahajalah ....

Apabila Kepimpinan PAS menyokong seseorang yang menyokong ..homo dan les....dan setiap Pemimpin pas KAwasan Menyokong PIMPINAN PAS tersebut dan setiap pimpinanPAS itu pula disokong oleh orang yang mengundinya.... maka secara ringkasnya pengundi PAS sebenarnnya menyokong agar aktiviti gay dan lesbian ini dibenarkan, dihalalkan sedangkan ini adalah aktiviti yang diharamkan DALAM ISLAM.... dah tu dia cakap pulak soal akidah tidak boleh dipaksa..... maksudnya apa...) tepuk dada tanya iman.... aqidah ni berakita rapat dengan iman dan kepercayaan kepada Allah s.w.t ( esok bila dia emmerintah,... bapa rotan anak tak soalat.. bapa tersebut akan dihukum kerana soal aqidah tidak boleh dipaksa)

kenapa PAS masih nak bersama menyokong, menjulang, dan mendewwakan nuaq berahi... buat para pengundi yang beragama islam.....pikirkanlah hidup selepas mati....

No comments:

Post a Comment

TERHANGAT, TERKINI DAN TERHEBAT